• Frigör tid - lämna bort ditt pappersarbete

 

REFERENSER

 
 

Lyhörd, snabb och effektiv!

”Jag har samarbetat med Åsa i många år! Åsa är duktig, lyhörd, snabb och effektiv - viktigt för mig som egenföretagare. Jag lägger hellre min tid och kraft på min kärnverksamhet och låter proffs som Åsa sköta bokföring med mera."

Laila Strunke, Laila Strunke AB arkitektur och ledarskap

           

 

I goda händer

Åsa har skött vår fakturering, bokföring, löneadministration och betalningsfunktion i mer än 10 år. Jag har under hela denna period känt mig helt trygg med att dessa för företaget centrala funktioner har varit i goda händer.

Bertil Grundfelt, VD, Kemakta Konsult AB

           

 
 

Full pott för Kredelin

”Jag har i flera av mina företag använt mig av Kredelins redovisningstjänster – det längsta engagemanget har nu varat i mer än 10 år – och jag har mycket gott att säga om de tjänsteleveranser vi får av Kredelin. För mig som entreprenör är flexibilitet och attityd är oerhört viktiga parametrar hos en partner, och här blir det full pott för Kredelin.”

Jens Hansson, styrelseordförande & grundare WorkMotions AB

           

 

Värme, förståelse och flexibilitet

"Det finns roligare saker än bokföring och deklaration i mitt företag. Jo, det är sant! Nu har jag haft turen att att kunna anlita Åsa i flera år. Det är så himla skönt att inte bara få professionell hjälp, utan också kunna ha kontakt med en som har värme, förståelse och flexibilitet. Inga frågor känns för dumma och även om jag har ett ganska litet företag så känns jag viktig och prioriterad. Tack Åsa du är en klippa!"

Charlotte, fotograf